Asociatie Umanitara Urlati

FUNDATIA HUMANITAS 2000

Asociatie Umanitara Urlati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Urlati: FUNDATIA HUMANITAS 2000.

Fundatia Humanitas 2000 a fost infiintata prin sentinata nr. 33 din 27.02.1995 a Tribunalului Prahova, din initiativa a cinci membri fondatori , inscriindu-si activitatea in ansamblul actiunilor cu caracter umanitar .

Reafirmand credinta in demnitatea si valoarea persoanei umane , FUNDATIA isi propune sa initieze actiuni in care sa foloseasca o viziune tanara , deschisa, cu caracter educational pentru dezvoltarea spiritului altruist- participativ al tinerilor in viata comunitatii si in sprijinul categoriilor de copii defavorizate din punct de vedere socio-economic.

Obiective:

-va initia actiuni extracuriculare pentru elevi si cadrelor didactice in scopul ridicarii nivelului cultural educativ, si al manifestarii potentialului creativ al tinerilor, ca expresie a unei vieti biopsihice si spirituale echilibrate , conditie a unui adult pe care se poate baza comunitatea din care face parte;

-va promova acele valori ale moralei, culturii si civilizatiei care faciliteaza dezvolatrea benefica a personalitatii umane;

-promovarea voluntariatului, stimularea asociativitatii tinerilor.

-implicarea tineretului pentru dezvolatrea unui spirit altruist in actiuni de caritate ce-i vizeaza pe varstnici ;

- va milita pentru accesul tinerilor la nivelele inalte ale instruiri si al promovarii pe trepte superioare , ale competentei profesionale;

-va facilita reprofesionalizarea obiectiv justificata , a unor tineri si adulti;

-promovarea culturii si artei romanesti prin incurajarea originalitatii in cadrul creatiei artistice