Asociatie Umanitara Targu Jiu

Asociatia Umanitara GoLife

Asociatie Umanitara Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Targu Jiu: Asociatia Umanitara GoLife.

Asociatia “GOLIFE” a fost infiintata in martie 2005, avand ca scop principal promovarea intereselor comunitatilor locale, in contextul derularii si stabilirii relatiilor de cooperare cu organizatii, institutii, persoane fizice si persoane juridice din Romania si din strainatate, in domenii ca: protectia mediului si a naturii, administratie, prezervarea monumentelor culturale, sanatate, invatamant, cultura, educatie.
Pentru realizarea obiectivelor pe care si le propune, asociatia intentioneaza sa dezvolte activitati proprii specifice domeniilor de interes statutar, prin organizarea de conferinte, prezentari, instructaje, concursuri, editarea de publicatii si buletine informative, ce aduc in atentia comunitatilor, in special a tinerilor, obiective importante de realizat pentru bunul mers al societatii locale.
Asociatia isi propune sa realizeze cursuri de pregatire, sa organizeze activitati turistice, sportive si ecologice, culturale, expozitii, care sa promoveze intr-un mod placut si usor interesele comunitatilor.
Pe masura ce asociatia se va dezvolta, se va urmari realizarea unor proiecte mai ample, care sa implice deopotriva institutii ca Agentii de protectie a mediului, Directii silvice, Inspectorate scolare, O.N.G.-uri, Servicii salvamont, Consilii locale, populatii locale, proiecte care sa contribuie la conservarea biodiversitatii ariilor protejate existente, descoperirea si propunerea de noi astfel de zone, precum si stabilirea unui raport om - natura bazat pe avantaje mutuale.
O alta prioritate a Asociatiei “GOLIFE” este aceea de a educa comunitatile locale in spiritul dezvoltarii unui turism rural ecologic, cu precadere in zonele unde populatia este defavorizata.

Promovarea intereselor comunitatilor locale in domenii precum :

• protectia mediului
  • prezervarea monumentelor culturale