Asociatie Umanitara Satu Mare

ASOCIATIA STEA

Asociatie Umanitara Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Satu Mare: ASOCIATIA STEA.

Asociaţia Stea s-a născut din dorinţa de a ajuta, de a dărui iubire şi sprijin, de a oferi un loc numit „acasă” celor care au fost vitregiţi de tot ce înseamnă iubire, dezvoltare personală şi familială, de tot ce înseamnă apartenenţă, respect, drepturi şi obligaţii. Când începi să înveţi aceste lucruri de mic, pas cu pas, este uşor iar riscurile sunt mai mici. Când ai ajuns jos, a te ridica înseamnă să-ţi depăşeşti propriile limite şi temeri, să găseşti „un drum” pe care să mergi.

Vom reuşi să facem acest lucru prin programe ambiţioase care se bazează pe parteneri de încredere, sponsori care să ne sprijine şi o echipă performantă. Dimensiunea materială îşi găseşte corespondent în sufletul fiecăruia prin valori la nivel uman şi spiritual. Pentru noi, ele pot fi rezumate la: compasiune, performanţă, generozitate, gratitudine.
Mulţumesc echipei şi voluntarilor pentru dăruirea, efortul, curajul şi puterea de a construi drumuri spre integrarea celor care ne solicită ajutorul. Mulţumesc partenerilor şi sponsorilor noştri care ne oferă sprijin pentru susţinerea activităţii şi programelor noastre. Mulţumesc tuturor celor care ne sunt alături şi vă solicit să rămâneţi alături de noi pentru a oferi împreună o şansă la viaţă, o şansă la demnitate.

Acţiunile noastre au la bază următoarele valori :

• profesionalismul şi calitatea serviciilor
  • nediscriminarea
  • autodeterminarea