Asociatie Umanitara Reghin

ASOCIATIA UMANITARA SFANTA CRUCE

Asociatie Umanitara Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Reghin: ASOCIATIA UMANITARA SFANTA CRUCE.

Asociatia Umanitara SFANTA CRUCE a carui sediu social se afla in sat Ideciu de Sus, nr 126, jud. Mures si sediul administrativ in loc. Reghin, jud. Mures este o asociatie infiintata in luna Mai anul 2013, cu scopul declarat ajutorarii persoanelor in varsta. La initiativa unor oameni de suflet, odata cu infiintarea acestei asociatii s-a hotarat si construirea unui stabiliment dedicat acestor persoane si implementarea unui sistem de asistenta socio-medicala. Pentru inceput, derulam procedura de recrutare de personal specializat in asistenta sociala si medicala in regim de voluntariat si ulterior, in baza contractelor de parteneriat incheiate cu administratiile locale din 15 localitati aflate in zona limitrofa Reghinului, vom efectua in aceasta perioda de toamna - iarna o ancheta sociala pentru evidentierea tuturor persoanelor aflate in situatia de a fi integrate in acest sistem sau de a primi aceste ajutoare. Constientizarea publica asupra situatiei acestei categorii defavorizate si aflata intr-o situatie regretabila datorita conditiilor sociale si economice, se va face prin organizarea de evenimente dedicate strangerii de fonduri si efectuarii de donatii. In viitorul apropiat, va vom tine la curent cu un plan de campanie la care avem rugamintea de a participa sau a ne ajuta in atingerea scopului propus.

• Campanii media de constientizare
  • Strangere de fonduri