Asociatie Umanitara Ramnicu Valcea

Speranta Tinerilor din Romania

Asociatie Umanitara Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Ramnicu Valcea: Speranta Tinerilor din Romania.

Este o organizatie nonguvernametala, nonprofit, care s-a infiintat din nevoia de a schimba ceva in jurul nostru. Scopul asociatiei este acela de a le oferi tinerilor de 18 ani care au crescut in centre de plasament, un abecedar al actiunilor pe care trebuie sa le urmeze pentru a se putea integra si pentru a putea supravietui in societatea de astazi.

Dumitru Dinu, fondatorul acestei asociatii, cunoaste foarte bine probleme cu care se confrunta copii crescuti in centrele de plasament si care au ajuns la varsta de 18 ani. Tinerii sunt nevoiti sa paraseasca centrele de plasament fara a avea insa vreun sprijin, o locuinta sau un serviciu. De aceea asociatia Speranta Tinerilor din Romania are urmatoarele prioritati:

organizarea de cursuri de recalificare, dar si de cursuri practice prin care tinerii sa invete cum sa isi gaseasca un loc de munca si cum sa-l pastreze, cum sa economiseasca bani, cum sa comunice eficient;

beneficiarii acestei asociatii vor fi sprijiniti sa-si gaseasca un apartament social si chiar un loc de munca, urmand ca in primele patru luni de la parasirea centrelor sa fie sustinuti si material incepand de la procurarea hranei necesare;

Cei care au posibilitatea si dorinta de a da o mana de ajutor unor tineri parasiti de parinti si pentru a doua oara, la 18 ani, de catre stat, care pot ceda usor diverselor tentantii pentru a supravietui - furtul, drogurile etc. il pot contacta direct pe Dumitru Dinu la numarul de telefon 0735 740 479 sau la adresa de e-mail dumitrudinu88@gmail.com.

COLABORATORI: www.copilprahova.ro

PARTENERI MEDIA:

1.http://www.crucearosie.ro/despre-noi/filiale/B/sectorul-1.html
2.http://www.actualitateaprahoveana.ro/
3.http://www.rsi-romprest.ro/
4.http://copiidisparuti.wordpress.com/
5.http://www.ploiesti.ro/infoploiesti.php
6.http://www.copiidisparuti.ro/ro/
7.http://www.amosnews.ro/
8.http://www.prahovatv.ro/

Se pot face donatii in contul deschis la Raiffeisen Bank : RO90 RZBR 0000 0600 1649 3817

Colectarea de fonduri pentru organizarea cursurilor de recalificare pentru grupul tinta.