Asociatie Umanitara Ploiesti

FUNDATIA ANGEL GABRIELLE

Asociatie Umanitara Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Ploiesti: FUNDATIA ANGEL GABRIELLE.

Initiativa consta in lansarea unei Campanii Virtuale prin care oricine poate dona diverse sume de bani pentru produse ce acopera nevoile de baza ale copiilor si familiilor nevoiase.

Astfel:

-Cu 10 Ron puteti oferi unui copil alimente pentru o zi, iar cu 30 Ron un articol de imbracaminte sau incaltaminte pentru acesta;

-Cu 50 Ron o familie poate primi un pachet de agricultura (seminte si unelte), iar cu 100 Ron va beneficia de produse de igiena timp de o luna;

-Cu 100 Ron puteti oferi unui copil vitamine pentru doua luni;

-Cu 250 Ron puteti oferi unei familii alimente;

-Cu 500 Ron se pot asigura rechizitele scolare pentru o clasa intreaga dintr-o scoala din comunitati, din zonele defavorizate timp de o luna.

Fondurile ce se vor strange in urma acestei campanii vor fi folosite pentru a sprijini copiii si familiile defavorizate din Judetul Prahova dandu-le acestora posibilitatea sa depaseasca starea de saracie in care se afla. Aproape jumatate din locuitorii de aici nu au un loc de munca, singura lor sursa de venit fiind alocatia copiilor. In plus, personalul medical de la sate este insuficient pentru a se ocupa de toate problemele de sanatate ale populatiei.

Prin acest program vom putea aduce o raza de lumina si un zambet pe buzele celor sarmani.

• Campanii media de constientizare
  • Strangere de fonduri
  • Programe de voluntariat
  • Timp liber