Asociatie Umanitara Pecica

Asociatie Umanitara Pecica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Pecica: Asociatie Umanitara Pecica.

Asociatia noastra se infiinteaza cu sopul sustinerii unor activitati social-umanitare in tara si in strainatate, prin strangerea de fonduri, organizarea de echipe specializate in domeniul invatamantului, sanatatii, administratiei, culturii, precum si stabilirea de relatii cu alte ONG-uri, institutii sau alte persoane fizice sau juridice, din tara sau din strainatae, in vederea realizari proiectelor initiate.

Misiunea RHEMA infiintata de Pastorul Balizou vine sa creeze un cadru legal pentru actiuni caritabile, umanitare si spiritual-crestine pe care biserica intelege sa le desfasoare in orasul Bangui in aceste vremuri de profunda criza politica din tara lor, si in acelasi timp sa poata dezvolta relatii de colaborare cu alte organizatii cu aceleasi obiective din tara lor si din strainatate.