Asociatie Umanitara Nucet

CENTRUL MEDICO-SOCIAL DE PSIHIATRIE NUCET

Asociatie Umanitara Nucet reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Nucet: CENTRUL MEDICO-SOCIAL DE PSIHIATRIE NUCET.

Motto:“Nu uitati ca oricare dintre noi sau cei dragi noua,
am putea fi in locul celor incercaţi de soartă”

PREZENTARE GENERALĂ
Centrul Medico-Social de Psihiatrie Nucet este o instituţie specializată cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judeţean Bihor, care acordă servicii de îngrijire, servicii medicale, precum şi servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale.

Profilul instituţiei este cel psihiatric, persoanele asistate având în principal afecţiuni psihice cronice, unitatea fiind acreditată să ofere supraveghere, asistare, îngrijire şi tratament cât şi servicii de reinserţie socială.

Internarea unui pacient se face în limita locurilor disponibile la recomandarea unitaţilor sanitare sau la solicitarea persoanelor fizice ori juridice, în baza unei grille de evaluare medico-socială a persoanei.

În cadrul unitatii sunt în desfasurare mai multe programe de terapie ocupationala, atât la Casa de terapie cât si pe sectiile institutiei.

Corpul medico- sanitar este format din:
1 medic primar
4 medici medicină generală
26 asistenţi medicali
39 infirmieri
12 pedagogi de recuperare
10 îngrijitori

STRUCTURA CENTRULUI
Instituţia noastra dispune de 178 de paturi, fiind
structurată astfel:
Secţie bărbaţi cu 80 de paturi
Secţie femei cu 80 de paturi
Secţie mixtă cu 18 paturi.

Casa de reabilitare Christianne organizată ca secţie mixtă, găzduieşte 18 pacienţi care sunt cuprinşi în programul de reinserţie socială.

Serviciile din cadrul Centrului Mediico-Social de Psihiatrie Nucet sunt asigurate de personal calificat. În cadrul instituţiei noastre îşi desfăşoară activitatea un număr de 96 persoane.

Persoane de contact:

Ioan Lucaciu—director (0743160802)
Ing Ec. Bala Anca Liana—contabil sef (0743160803)
Dr. Bolovan Gheorghe—medic şef (0744352238)
Drăgan Didina—asistent social (0746764354)
Bîte Daniela—asistent social (0740524442)

Distanţe:
Oradea 100km Nucet
Nucet 520 km Bucureşti