Asociatie Umanitara Ludus

Asociatia Impuls

Asociatie Umanitara Ludus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Ludus: Asociatia Impuls.

ASOCIATIA IMPULS s-a infiintat in anul 2012 iar la 01.11.2012 am deschis Centrul de zi pentru copii si tineri cu dizabilitati severe. Am obtinut acreditarea serviciului in februarie 2013 si in prezent avem 12 beneficiari toti copii cu dizabilitati severe.
Centrul de zi al Asociatiei Impuls este in momentul de fata singurul loc unde copiii cu dizabilitati severe au acces neingradit si li se poate asigura recuperare si ingrijire specializata. Activitatile din centrul de zi ofera servicii menite  sa protejeze copiii si sa previna abandonul si institutionalizarea acestora. Personalul din centrul de zi  al Asociatiei Impuls desfasoara campanii de informare prin care societatea luduseana sa cunoasca acesti copii si sa-i  sprijine in problemele lor. In centrul de zi se organizeaza de asemenea intalniri cu diversi specialisti pentru a oferii parintilor sprijin moral si sustinere. Centrul de zi isi organizeaza activitatile si in functie de solicitarile parintilor.  Scopul principal al activitatilor fiind acela de dobandire a independentei personale si de asigurare a unui confort psihic al copilului.