Asociatie Umanitara judet Harghita

Asociatie Umanitara judet Harghita: Asociatiile umanitare ofera sprijin persoanelor, grupurilor si comunitatilor aflate in situatii de dificultate: persoane lipsite de conditii minime de trai (adapost, hrana, igiena, asistenta medicala, afectiune familiala), persoane cu dizabilitati fizice, psihice si/sau sociale, educatie remediala si invatare asistata, activitati de sprijin pentru inscrierea copiilor in sistemul educational si mentinerea lor in scoala, in vederea reducerii abandonului scolar, copii aflati in dificultate, familii cu mai multi copii care traiesc la limita subzistentei, persoane varstnice, comunitati defavorizate / rome aflate in risc social, furnizarea de servicii sociale, consiliere socio-psihologica, educatie nonformala, asistenta socio-medicala, terapie ocupationala, consiliere si orientare vocationala, mediere pe piata fortei de munca etc.. Asociatie Umanitara judet Harghita din localitatile Baile Tusnad, Balan, Borsec, Cristuru Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Toplita, Vlahita.

Asociatie Umanitara Ajutor Social Educatie Consiliere Adapost - Harghita

Asociatie Umanitara Gheorgheni