Asociatie Umanitara Iernut

Asociatia Raza de Soare

Asociatie Umanitara Iernut reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Iernut: Asociatia Raza de Soare.

Asociația"Raza de Soare" este o organizație non-guvernamentală care își desfășoară activitatea în orașul Iernut, ajutând și susținând peste 25 de copii și tineri cu dizabilități și familiile acestora.Bazele Asociației ,,Raza de Soare'' au fost puse în anul 2000 din dorința de a oferi o șansa la recuperare și reintegrare în societate copiilor și tinerilor cu cerințe educative speciale.Centrul de zi este acreditat și oferă servicii de asistenţa socială, recuperare şi socializare aducând o ,,rază de soare'' în viaţa a peste 25 de copii şi tineri cu nevoi speciale. Prin activitatea sa, organizaţia noastra oferă sprijin constant familiilor acestora.Începand cu anul 2000, copiii şi tinerii sprijiniţi de noi au obţinut rezultate foarte bune beneficiind de ajutor din partea unui personal cu o vasta experienţă în recuperarea persoanelor cu dizabilităţi.

- kinetoterapie
- consiliere psihologica pentru beneficiari si parinti
- logopedie
- dezvoltarea deprinderilor de viata independenta