Asociatie Umanitara Gura Humorului

Asociatia Umanitara FAM

Asociatie Umanitara Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Gura Humorului: Asociatia Umanitara FAM.

Asociatia Umanitara FAM s-a constituit ca urmare a dorintei membrilor sai fondatori de a contribui la educarea si pregatirea pentru viata a copiilor orfani, handicapati mintal si a celor cu familii deficitare, aflati in institutiile de ocrotire sociala ca si in scolile din orasul Gura Humorului.

Membrii Asociatiei Umanitare FAM isi propun sa ofere copiilor din categoriile enuntate cel putin o parte din ceea ce ofera un bun parinte copilului sau, adica educatia si pregatirea in familie, fara de care instruirea scolara nu poate fi completa si eficienta. Din scopul propus deriva numele asociatiei. "FAM" este prescurtarea cuvantului "familia" ("la famille", "the family"), acest instrument determinant in pregatirea pentru viata, pe care membrii Asociatiei Umanitare FAM vor sa-l ofere copiilor handicapati de soarta prin lipsa unei familii competitive in domeniul educational.

Pentru a ajuta la integrarea in viata si societate a copiilor orfani, handicapati mintal si a celor cu familii deficitare, aflati in institutiile de ocrotire sociala ca si in scolile din orasul Gura Humorului, Asociatia Umanitara FAM organizeaza activitati de cerc, culturale, sportive, de petrecere a timpului liber (drumetii, excursii in tara si in strainatate, serbarea zilelor de nastere, petrecere revelionului, discoteci). Activitatile de cerc se organizeaza pentru limba franceza, limba engleza, limba germana, limba spaniola, limba romana, matematica, informatica, electronica, mecanica, foto-natura, educatie muzicala, educatie rutiera, broderie-croitorie, desen, chitara, educatie familiala (gospodarie), educatie medicala, dansuri latino-americane, dansuri populare si sport.

Servicii

  • Timp liber
  • Programe de voluntariat
  • Strangere de fonduri

Galerie foto