Asociatie Umanitara Fagaras

ASOCIATIA ADALIA

Asociatie Umanitara Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Fagaras: ASOCIATIA ADALIA.

sociația ADALIA a fost înființată cu scopul principal de a asigura o creștere a calității vieții persoanelor defavorizate din zona Făgăraș, a județului Brașov și în același timp, posibilitatea exercitării drepturilor individului care, uneori sunt mai puțin cunoscute. Acest lucru se face fără vreun interes material din partea organizației, iar desfășurarea activității va fi în condiții de transparentă, accesibilitate și respect față de valorile etice și morale. Nu vom fi ghidați de prejudecăți rasiale, religioase, etnice, culturale, politice sau de orice altă natură, respectarea drepturilor fundamentale ale omului fiind punctul de interes.

ADALIA este deschisă și onestă în relațiile din interior, în cele cu donatorii sau publicul, prezentând rapoarte asupra activității desfășurate. De asemenea, stabilește relații de cooperare cu instituțiile statului, donatori și alte organisme partenere, respectând confidențialitatea datelor personale și a informațiilor asupra proprietății private.

ADALIA este o organizație NON-PROFIT, de sine stătătoare și nu este afiliată niciunui partid politic. Valorile promovate de această asociație sunt valorile moral-creștine ca: respectul reciproc, iubirea de semeni, liberul arbitru, responsabilitatea personală, cunoașterea naturii umane.

In cadrul activităților susținute de ADALIA, suntem concentrați pe 3 mari proiecte:

1. CĂMIN PENTRU COPII - Misiunea ADALIA este de a asigura un cadru propice pentru dezvoltarea unui copil și posibilitatea acestuia de a accesa resursele educaționale. De asemenea, se urmărește oferirea unei rețele sociale, formată din grup de egali și persoane mature care să poată ajuta micuții în raportarea lor la viata într-un mod sănătos. In cadrul acestui proiect, se urmărește și stabilirea de relații de colaborare cu parteneri naționali sau internationali în vederea implementării programului educational homeschooling;

2. CĂMIN PENTRU BĂTRÂNI - Misiunea ADALIA este aceea de a sprijini și de a facilita îmbunatățirea calității vieții persoanelor vârstnice prin oferirea unui adăpost, consiliere, supraveghere etc.

3. CENTRU DE SĂNĂTATE - Misiunea ADALIA este de a facilita accesul la servicii medicale gratuite persoanelor defavorizate.

Asociația ADALIA urmărește îmbunatățirea calității vieții, fie prin accesul la educație, prin cunoașterea drepturilor sau prin oferirea de servicii medicale, menite sa duca la îmbunatățirea stării de sănătate a individului.