Asociatie Umanitara Comanesti

Asociatia Habitat Comanesti

Asociatie Umanitara Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Comanesti: Asociatia Habitat Comanesti.

Prin munca voluntară şi prin donaţii de bani şi materiale ce pot fi deduse din impozitul pe venit, Habitat renovează şi construieşte locuinţe simple, decente cu ajutorul familiilor partener. Casele Habitat sunt vândute familiilor partener fara profit, acestea beneficiind de un împrumut ipotecar fără dobândă.

Plăţile ipotecare lunare pe care la fac proprietarii, intră într-un Fond Rotativ pentru Umanitate, banii fiind folosiţi pentru construirea altor case. Habitat îşi realizează misiunea la nivel local prin grupuri organizate, care poartă numele de filiale. Filialele din întreaga lume strâng fonduri pentru a construi case. Unele filiale din ţările aflate în curs de dezvoltare primesc şi finanţări de la HFH Internaţional.

Tuturor filialelor HFH li se cere să dea o zeciuială – un procent de 10% din contribuţiile lor pentru a finanţa construcţia de case în alte ţări. Habitat nu este un program care dă de pomană. Pe lângă plata unui avans şi a ratelor ipotecare lunare, proprietarii investesc sute de ore de muncă – contribuţie prin muncă sau clacă - la construirea propriilor lor case şi a caselor celorlalţi proprietari.

LA FIECARE 26 MINUTE ESTE FINALIZATĂ CONSTRUCŢIA UNEI CASE HABITAT UNDEVA ÎN LUME. . .

• Campanii media de constientizare
  • Strangere de fonduri
  • Programe de voluntariat
  • Dezvoltare urbana