Asociatie Umanitara Carei

ASOCIATIA WERDNIG HOFFMAN

Asociatie Umanitara Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Carei: ASOCIATIA WERDNIG HOFFMAN.

Asociatia noastra reprezinta bolnavii cu Sindrom Werdnig Hoffman si alt handicap locomotor cauzat de o boala rara sau comuna, din Carei si din toata tara precum si familiile acestora.

Ne-am infiintat deoarece si eu am un handicap locomotor cauzat de o boala rara si as vrea ca impreuna cu toti membrii asociatiei sa incercam sa scoatem persoanele cu dizabilitati din anonimatul in care traiesc.

Dorim ca sai facem pe cei care au preconceptii sa isi dea seama ca nu suntem cea ce parem a fi…desi sufletul ne este inchis intr-un trup…oricum ar fi el, visele noastre pot ajunge la cel mai inalt nivel.

Este essential ca oamenii sa fie informati despre cea ce inseamna o persoana cu dizabilitate.

La fel de important este ca si parintii copiilor cu dizabilitati sa-si impartaseasca unii altora experienta, dupa cum la fel de important este si colaborarea cu medicii de specialitate.

Speram ca impreuna vom privy dincolo de aparente, intradevar, ne vom cunoaste mai bine unii cu altii si vom crea in societate imaginea corecta despre cea ce este o persoana cu dizabilita

Servicii:

  • Strangere de fonduri
  • Programe de voluntariat
  • Dezvoltare abilitati si programe de training
  • Dezvoltare ONG

 

Galerie foto