Asociatie Umanitara Campulung Muscel

Asociatia Salvand un Suflet, Salvam Viitorul

Asociatie Umanitara Campulung Muscel reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Campulung Muscel: Asociatia Salvand un Suflet, Salvam Viitorul.

Asociaţia "Salvând un suflet, Salvăm viitorul - România- 2010" este o organizaţie neguvernamentală, cu scop nepatrimonial si nonprofit, înfiinţată în toamna anului 2010, la iniţiativa unor oameni de suflet.

Noi, membrii fondatori, suntem uniţi de o viziune luminoasă, încapăţânându-ne sa credem ca există speranţă pentru cei aflaţi in suferinţă. Această viziune alimentează continuu eforturile noastre de a alina suferinţa, durerea şi de a proteja demnitatea şi drepturile fundamentale ale celor care nu şi le pot apăra singuri.

Continuăm să credem într-o societate în care "binele învinge răul", în care cuvintele şi faptele bune pot face minuni în viaţa oamenilor mai puţin norocoşi decât noi.

Singuri însă, nu putem să reuşim şi căutăm alte suflete generoase, eroi necunoscuţi, pentru ca, impreună să putem aduce o speranţă, o rază de lumină în viaţa celor suferinzi şi uitaţi de noroc.

Colectarea de bani şi de bunuri alimentare şi nealimentare ( inclusiv colectarea de aparatură medicală, medicamente, ustensile medicale, etc.) necesare fiecărei persoane în parte, în funcţie de problemele medicale, sociale, personale, familiale ale acestora. Strângerea de fonduri şi bunuri se va realiza şi prin voluntariat de la persoane fizice, juridice din Romania şi străinătate. Alte metode vor fi fondurile colectate prin donaţii, sponsorizări, campanii de strângere de fonduri şi bunuri, din accesarea fondurilor structurale şi a fondurilor nerambursabile europene, eligibile O.N.G. - urilor şi din alte resurse legale.