Asociatie Umanitara Campulung Moldovenesc

Asociatie Umanitara Suceava

Asociatie Umanitara Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Campulung Moldovenesc: Asociatie Umanitara Suceava.

Asociatia noastra are scop filantropic non-profit, urmarind slujirea celor mai nobile activitati umanitare de caritate si ajutorarea  copiilor, tinerilor si adultilor cu  nevoi speciale. Cu o echipa tanara, ambitioasa, hotarata in promovarea valorilor si sustinerea copiilor, tinerilor si adultilor cu  nevoi speciale.

• Sustinerea copiilor si tinerilor cu dizabilitati prin activitati de integrare sociala, dezvoltare personala, recuperare medicala personalizata, recuperare psiho-motorie, consiliere psihopedagogica, valorizare a aptitudinilor.
  • Infiintarea unui sediu al asociatiei, un sediu pe care copiii si tinerii cu dizabilitati sa-l considere ,,ACASA,, si care sa serveasca derularii activitatilor propuse.
  • Infiintarea unui Centru de recuperare pentru copiii si tinerii cu dizabilitati in Municipiul Campulung Moldovenesc;
  • Sensibilizarea si implicarea comunitatii in constientizarea nevoilor copiilor si tinerilor cu dizabilitati si a datoriei socio-morale a fiecaruia de a se implica in sustinerea acestora;
  • Perceperea corecta si respectarea, la nivelul comunitatii si nu numai, a statutului de ,,persoana cu dizabilitati,,;
  • Atragerea de parteneri viabili in promovarea si indeplinirea obiectivelor Asociatiei in beneficiul copiilor si tinerilor aflati in atentia noastra;
  • Promovarea si sustinerea respectarii drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

TABERE de ENGLEZA in BUCOVINA - VARA 2018!!!
- comunicare 100% in engleza
- profesori din Marea Britanie
- pentru copii de toate varstele
- jocuri, concursuri, distractie
Maine, 25 iunie, incepe a treia editie a taberele de engleza de la Fundu Moldovei - Bucovina (la 10 km de Campulung Moldovenesc).
Locurilor disponibile pentru cele 6 serii:
- seria I 25 - 29 iunie (nu mai sunt locuri)
- seria II 1 - 7 iulie (nu mai sunt locuri)
- seria III 8 - 14 iulie (locuri limitate)
- seria IV 15 - 21 iulie (nu mai sunt locuri)
- seria V 22 - 28 iulie (8 locuri disponibile)
- seria VI 29 iulie - 4 august (9 locuri disponibile).
Variante de participare:
1. program 9.00-13.00 de luni pana vineri (20 ore de engleza)
2. program 9.00 - 18.30 de luni pana vineri (25 ore de engleza, pranz inclus)
3. tabara scurta: program de 25 de ore de engleza + activitati + 5 zile (4 nopti) cazare si 3 mese pe zi (luni-vineri)
4. tabara lunga: program de 25 de ore de engleza + activitati + 7 zile (6 nopti) cazare si 3 mese pe zi (duminica-sambata)
*reduceri pentru insotitori si grupuri.