Asociatie Umanitara Bucuresti-Sector 3

Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatie Umanitara Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Bucuresti-Sector 3: Asociatia P.A.V.E.L..

Suntem un grup de parinti sau rude a unor copii, tineri sau adulti care au fost (supravietuitori sau care au decedat) sau sunt bolnavi de cancer sau, sustinatori ai acestor parinti si copii, multi dintre noi voluntariind cu modestie, in anonimat (personal) si cu tot sufletul pentru organizatie (adica, pentru copiii bolnavi si famiile lor) de ani de zile; acest voluntariat a insemnat zeci si sute de ore de munca pentru realizarea diverselor programe si activitati desfasurate de-a lungul timpului, a insemnat multe sacrificii personale (timp, bani, energie, familie sau sanatate uneori, ....) ce nu se pot cuantifica sau cunoaste cu adevarat vre-odata! Un grup ce si-a dorit si isi doreste schimbarea in bine a situatiei copiilor bolnavi, a sectiilor de oncopediatrie din tara si care a dorit de la inceput ca exemplul lor sa fie urmat si sustinut si de alti oameni!
Speram ca astfel sa puteti intelege ce au insemnat toti acesti ani, cu bucurii si tristeti de nedescris alaturi de copii bolnavi si parinti, dezamagiri, dar si multe reusite; cat de indarjiti am fost in tot acest timp - in lupta pentru ceea ce ne-am propus pentru copii si parinti!

Suntem sunati frecvent de parinti disperati ce au nevoie pentru tratamentul copilului lor de anumite medicamente (recomandate de medici), intrebandu-ne unde si cum pot procura astfel de medicamente. Unele dintre ele nu se gasesc in Romania, cu toata ca intra in schema de tratament a bolii.
Primim si numeroase apeluri de la familii sau chiar de la pacientii tineri, solicitandu-ne cu disperare sa-i ajutam sa stranga banii pentru realizarea tratamentului sau operatiei necesare pentru salvarea lor, intr-o clinica din strainatate! Altii au nevoie pur si simplu nevoie de ajutor pentru mancare si medicamente pentru copilul bolnav! Specificam ca putem ajuta in functie de posibilitatile financiare ale organizatiei, astfel incat activitatile acesteia sa nu fie afectate.

Nu avem posibilitatea de-a ajuta financiar pentru tratamente sau operatii in strainatate! N -am primit si inca nu primim finantare de la stat. Pentru a realiza misiunea noastra, depindem in totalitate de suportul persoanelor particulare si a companiilor si organizatiilor nationale si internationale.

Daca noi nu vom reusi sa va ajutam material /financiar, va vom indruma si catre alti sponsori posibili.