Asociatie Umanitara Botosani

Asociatia Salveaza o Inima

Asociatie Umanitara Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Botosani: Asociatia Salveaza o Inima.

Înființată la finalul anului 2012 asociația noastră își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

- Promovarea proiectelor si programelor care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor din domeniul social.
- Efectuarea de donatii in bani sau in natura pentru promovarea obiectivelor Asociatiei.
- Promovarea scopului “”SALVEAZA O INIMA”” prin mass-media, TV, toate formele de marketing posibile atat directe cat si indirecte.
- Organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri etc.
- Dobandirea, detinerea de orice proprietate imobiliara, vinderea, administrarea, inchirierea, ipotecarea, construirea, modificarea de cladiri sau ateliere, sa le foloseasca in orice alt fel, in scopul realizarii obiectivului Asociatiei.
- Desfasurarea de campanii publicitare de promovare a diverselor probleme ale copiilor, sanatate, handicap, saracie, si strangerea de fonduri pentru activitatea Asociatiei.

Aceasta Asociatie este cat se poate de transparenta, la baza ei fiind 3 membri fondatori, care nu doresc altceva decat sa ajute copiii aflati in dificultate.

Asociatia “”SALVEAZA O INIMA “”este dornica sa primeasca noi membri in echipa, membri dornici sa ajute si ei la randul lor copiii aflati in dificultate