Asociatie Umanitara Barlad

Asociatia Filiala Sf. Stefan

Asociatie Umanitara Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Barlad: Asociatia Filiala Sf. Stefan.

Asociatia Filiala " Sfantul Stefan " face parte din Liga Nationala a Organizatiilor cu Personal Handicapat din Cooperatia Mestesugareasca (L.N.O.P.H.C.M.). Asociatia sa infiintat pe data de 6/martie/2008 si are ca scop: integrarea persoanelor cu dizabilitati indiferent de CONVINGERI POLITICE SAU RELIGIOASE, NATIONALITATE, SEX sau VARSTA. Ca filiala a L.N.O.P.H.C.M. este o organizatie de personae fizice si juridice neguvernamentala ( O N G ), cu caracter lucrativ, autonom si apolitic si are personalitate juridica.

In unitatea protejata autorizata Sectia "EURO PARTENER" din cadrul FILIALEI "SF.STEFAN " lucreaza exclusiv persoane cu handicap locomotor, cu handicap grav, cu contracte de munca, si colaboratori cu handicap accentuat. Tot profitul nostru este utilizat exclusiv conform statutului nostru, in programele pentru membrii nostri.

Nu suntem un srl, nu suntem creati pentru a capitaliza profitul, ci lucram EXCLUSIV in beneficiul persoanelor cu handicap, nu in folosul unor profitori fara scrupule, asa cum se intampla in mai bine de jumatate din unitatile protejate din tara.

- Servicii de vanzare/intermediere birotica si publicitate: spoturi si bannere publicitare la comanda, spoturi bannere pe web, carti de vizita, pliante, carti, diplome, ecusoane, invitatii de nunta, filmari, inscriptionare pe CD-uri si DVD -uri;

- Servicii de curatenie si intretinere a cladirilor,

- Servicii de legatorie si arhivare;

- Lucrari de constructii(usoare), sau reparatii in constructii;

- COMERCIALIZAREA DE MATERIALE SI ECHIPAMENTE DE LUCRU SI PROTECTIA MUNCII;

- CONFECŢIONAREA, COMERCIALIZAREA ŞI DISTRIBUŢIA DE CREAŢII ARTISTICE (REALIZATE DE PERSOANE CU HANDICAP: TABLOURI, ICOANE PE STICLĂ, GOBLENURI, OBIECTE DECORATIVE, FELICITĂRI, MĂRŢIŞOARE, ETC);

- COMERCIALIZAREA ŞI DISTRIBUŢIA DE MATERIALE CONSUMABILE MEDICALE, DE IGIENĂ SI DE CURĂTENIE;

- COMERCIALIZAREA ŞI DISTRIBUŢIA DE DISPOZITIVE ŞI ECHIPAMENTE MEDICALE, INCLUSIV ECHIPAMENTE AJUTĂTOARE, DE RECUPERARE SAU DE ACCESIBILIZARE A MEDIULUI FIZIC PENTRU PERSOANELE CU HANDICA;

- COMERCIALIZAREA ŞI DISTRIBUŢIA DE LENJERII DE PAT SI TEXTILE;

- Servicii de mentenanta si de reparare si intretinere a calculatoarelor si echipamentelor periferice, umplere tonere;

- Servicii de consultanta : consultanta in afaceri si in managementul afacerii, consultanta in accesibilizari si piata muncii, consultanta in aspecte legate de drept;

- Servicii medicale de evaluare si diagnosticare, protezare, tratament la domiciliu, recuperare, verificarea tensiunii si glicemiei;

- Servicii de etichetare, asamblare si ambalare a produselor proprii si la comanda;

- Servicii de vanzare/intermediere : echipamente informatice, consumabile IT, echipamente de birou, birotica si tehnica de calcul, echipamente periferice si software, produse de papetarie, componente si echipamente de telecomunicatii;

- Servicii de intermediere/comert cu : produse de curatenie si igiena pentru birou, articole de menaj, echipamente si accesorii pentru iluminat, produse conexe;

- Intermediere servicii catering, turism, loisir, organizari de targuri, expozitii, competitii sportive la nivel national si international;

- Servicii de traducere din lb. engleza, franceza, germana, rusa, italiana, spaniola;

- Servicii privind repararea si adaptarea cu echipamente speciale manuale a carucioarelor si autovehiculelor noi si second - hand, pentru persoanele cu handicap;

- Servicii sociale de interes public : parteneriat cu institutii de stat, O.N.G.-uri, autoritati publice, oameni de afaceri, patronate, in vederea cresterii numarului de locuri de munca pentru persoanele cu handicap, si integrarea in societate;

- Servicii de consultanta juridica;

- Fabricarea de covoare si mochete;

- Fabricarea maturilor si periilor;

- Fabricarea articolelor de imbracaminte (exclusiv lenjerie de corp);