Asociatie Umanitara Baicoi

Fundatia SFANTA MELANIA

Asociatie Umanitara Baicoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie Umanitara Baicoi: Fundatia SFANTA MELANIA.

Asociatia Caritabila Sfanta Melania este o asociatie crestina, umanitara si de binefacere, care si-a formulat dorinta fireasca de ajutorare si sprijin pentru categoriile cele mai vulnerabile ale societatii: copii foarte saraci, orfani, copii ai strazii, copii care nu pot beneficia de suportul matern.

Activitatea noastra este patronata de Sfanta Melania.

Sfanta Melania a trait in perioada ( 384 - 423 d. Hr.) si prin actele sale de caritate si dragostea sa pentru oameni si Dumnezeu a ramas nemuritoare in istorie si mereu prezenta in constiinta umanitatii.

Proiectele asociatiei noastre sunt comune cu ale dumneavoastra: persoane de bine si cu suflet bun. Asociatia noastra isi propune sa rezolve sau sa aline problemele de viata ale acestor copii , de asemeni a persoanelor cu dizabilitati, mult mai putin norocosi decat noi. Dorim ca impreuna sa gasim rezolvarea celor mai grave si diferite probleme pentru un numar de copii defavorizati, care, beneficiind de hrana, educatie, ajutor medical, posibilitatea invatarii unor meserii, cursuri, consiliere, ajutor material de urgenta vor reusi sa isi aline suferintele .Intentionam pentru viitor, construirea centrului social pentru copii abandonati .

Asociatia Caritabila Sfanta Melania doreste sa realizeze proiectele sale, in urmatorii ani prin ajutorul acordat zi de zi, de catre voluntarii nostrii, cu generozitate si speranta intr-un viitor mai bun pentru micutii necajiti.

- Asistenta umanitara pentru copii

- Asistenta sociala

- Ingrijire persoane cu dizabiliatati

- Asistenta medicala