Copii - articole Asociatie Umanitara

Cum sa iti iubesti copilul neconditionat

Incearca sa iti vezi copilul ca pe o samanta care vine la pachet fara instructiuni. Tu trebuie sa ii oferi mediul si substantele nutritive si sa plantezi samanta. Nu poti decide ce fel de floare va fi si in ce sezon va inflori. Iubirea neconditionara nu este singurul sentiment. Este ceea ce simte obiectul iubirii noastre: o iubire fara conditii. Asta inseamna ca copilul nu trebuie sa fie intr-un

Copiii cu dizabilitati

Nu este fiecare copil special? Noi asa credem dar atunci ce  inseamna copii cu nevoi speciale? Asta inseamna ca fiecare copil care are nevoie de ajutor suplimentar din cauza unei probleme medicale, emotionale sau de invatare. Acesti copii au nevoi speciale pentru ca pot avea nevoie de medicamente, terapie sau ajutor suplimentar in scoala, lucruri de care majoritatea copiilor au foarte rar nev

Copiii au nevoie de ajutor

Ti se rupe inima cand vezi un copil infometat? Iti este greu sa vezi un copil batjocorit in scoala? Zi de zi copiii sunt fortati sa traiasca in saracie, violenta, abuz si alte probleme, numarul copiilor care sufera fiind alarmant. Unele nume mari s-au alaturat efortului de a imbunatati conditia copiilor, cum ar fi Bill Clinton , Jimmy Carter , George HW Bush și Gerald Ford , impreuna cu fostul se

10 lucruri de care au nevoie copiii

1. Nevoile de zi cu zi Copiii au nevoie sa stie ca exista cineva care ii iubeste ca si care le satisfac nevoile. Asta inseamna: sa ii hraneasca atunci cand sunt infometati, sa ii tine la caldura, uscati si in afara oricarui perisol, sa ii ajute atunci cand ii doare ceva sau sunt seriati si suparati, sa le impuna reguli si sa aiba grija ca cineva sa ii supravegheze tot timpul. Cateva minute repre